Ελλάδα: Με τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη στην Eurovision 2024;

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προτάσεις μας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2024. Η δεύτερη πρότασή μας, είναι ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, από τους ελάχιστους pop καλλιτέχνες της νέας γενιάς.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική σε μικρή ηλικία, όπου παρακολούθησε τα πρώτα του μαθήματα κιθάρας σε ωδείο.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το The Voice of Greece, όπου έφτασε στον τελικό το 2017. Ξεχώρισε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τις γεμάτο συναίσθημα ερμηνείες του.

Ακολούθησε η υπογραφή και η συνεργασία του με την δισκογραφική εταιρεία PANIK Records με την οποία έχει κυκλοφορήσει δύο singles, σε δικούς του στίχους και μουσική.

Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Ποσειδώνιο στην Αθήνα, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και την Ζόζεφιν.

Η φρεσκάδα, αλλά και η αυθεντικότητα του Δημήτρη Θεοδοσιάδη, μιας και είναι και ο δημιουργός των τραγουδιών του, πιστεύουμε πως θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την Eurovision 2024!

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Δημήτρη Θεοδοσιάδη; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

32 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Με όλο το σεβασμό, αλλά ΟΧΙ!

    Φτάνει πια με τους πειραματισμούς με άγνωστα ονόματα. Του χρόνου πρέπει να πάει επιτελους καποιος γνωστος καλλιτεχνης και που ξερουμε οτι αποδιδει καλα. Με το γνωστος δεν εννοω αναγκαστικα Φουρειρα ή Αργυρό. Μπορούμε να στείλουμε πιο «μικρά» αλλά ευρέως γνωστά και αποδεκτά ονόματα όπως π.χ Τανια Μπρεαζου, Ευαγγελία, Good Job Nicky,ή Βασίλη Κούρτη με ενα καλο τραγουδι.

    Πρέπει επίσης οπωσδήποτε του χρόνου να στείλουμε εναν γνωστο καλλιεχνη ωστε να επανελθει το ενδιαφερον του Ελληνα για τη Γιουροβιζιον, γιατί ετσι οπως το παμε τα τελευταια χρονια το ενδιαφερον των Ελληνων φθίνει με τις επιλογές της Ερτ, κι αυτό ειναι λυπηρό (ειδικά για εμάς που ζήσαμε τις δόξες 2001-2009).

    Ένα ξεκάθαρο και δυνατό όχι λοιπόν. Ήλπιζα οτι μετά το στραπάτσο το φετινό οτι θα προτείνατε πιο δοκιμασμένες επιλογές. Με αγάπη τα λέω- ελπίζω να μην παρεξηγηθείτε!

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Τα έχουμε προτείνει αυτά τα ονόματα, δεν προτείνουμε συνέχεια τα ίδια! Όσο για την Ευαγγελία μόνο το Φωτιά θα μπορούσε να σταθεί στην Eurovision, τα υπόλοιπα δεν θα είχαν καμία τύχη, οπότε όχι!

      Απάντηση
      • Jason Dimarakis
        Jason Dimarakis says:

        Αποστολέ μου, εχεις δικιο! Τα ονοματα που εγραψα τα εβαλα ενδεικτικά για να καταλαβετε τι εννοω.

        Όσον αφορά την Ευαγγελία, θεωρώ οτι εαν στελναμε το Πάλι φετος θα περναγε στον τελικο ανετα. Το Φωτιά απλά είχε winning potential. Θεωρώ οτι είμαστε μακριά από τη νίκη οπότε και η Ευαγγελία δε θα ηταν καθολου μια ασχημη επιλογη με δεδομενο οτι ψηφιζει μονο το κοινο στους ημιτελικους.

        To point μου ειναι οτι φετος πρεπει να παει καποιο γνωστο προσωπο που ξερουμε οτι αποδιδει καλα live. Εγω απλως περιμενα ολες οι φετινες προτασεις σας να ειναι αποκλειστικα πιο ευρεως αναγνωρισιμα προσωπα επειτα απο το φετινο στραπατσο.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Μα το προβλημα δεν ηταν οτι ηταν αγνωστο προσωπο ο Βικτωρας. Και οι Στεφανια και Αμαντα οταν τις προτειναμε παντελως αγνωστες ηταν στο ελληνικο κοινο. Το προβλημα ηταν πως ο Βικτωρας ειχε απειρια κ απο οτι φανηκε δεν ητνα ετοιμος. Τα προσωπα που προτεινουμε ουτε απειρα ειναι, κ εχουν αποδειξει πως μπορουν να τραγουδησουν ζωντανα.

          Απάντηση
          • Jason Dimarakis
            Jason Dimarakis says:

            Καλημέρα Γιάννη!

            Καταρχάας συγχαρητηρια και ευχαριστουμε για την υπεροχη δουλειά ολων!

            Εχεις δικιο σε αυτο που λες! Παρολαυτα οι Στεφανια κ Αμαντα ηταν διακεκριμενα και γνωστα προσωπα σε αλλες ευρωπαικες χωρες! Ο συγκεκριμενος δεν εχει καν καποιο γκελ οπως πχ εχει κανει η Κλαυδια, και δυστυχως τον θεωρω ακαταλληλο.

            Παρολ’ αυτά η γνωμη μου ειναι πως ειδικά φετος μετα το περσινο πρεπει να στειλουμε εναν πιο γμωστο καλλιτεχνη και για να εχουμε οσο το δυνατο περισσοτερο μια εξασφαλισμενα αξιοπρεπη εμφανιση, καθώς και για να αναστραφει το κλιμα στην Ελλαδα για τη Γιουροβιζιον! Αυτό κ μόνο!

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Το γνωστό ή άγνωστο από μόνο του δεν μου λέει τπτ κ εχει αποδειχθει χιλιαδες φορες στην γιουροβιζιον. Υπαρχουν πολλοι γνωστοι καλλτιεχνες που δεν θα μπορουσαν να κανουν τπτ στο διαγωνισμο κ αντιθετα υπαρχουν πολλοι άγνωστοι που θα καταφερναν περιφημα…Απορω παντως που στην Ελλαδα μετα τα παραδειγματα Στεφανια, Τσαγκρινου ή Αμαντα, Ανδρομαχη καποιοι συνεχιζουν να μασαν αυτη την καραμελα…Ολα παιδια ειναι το τραγουδι και η ομαδα. Προφανως και ο καλλιτεχνης παιζει ρολο, αλλα αν εχει μια τηλεοπτικη εμπειρια κ μια ωραια φωνη, τα υπολοιπα ειναι πράγματα που επιλυονται….

    • ...
      ... says:

      Αυτό που κάποιοι εδώ μέσα δεν λένε να βάλουν στο μυαλό τους πως δεν έχει σημασία άμα είναι γνωστός ή άγνωστος… Είδαμε και την Σλοβενία φέτος που έστειλαν το πιο γνωστό τους συγκρότημα και πάτωσαν. Αντιθέτως χώρες όπως την Νορβηγία και την Φινλανδία σάρωσαν με αγνώστους καλλιτέχνες. Σημασία λοιπόν έχει το ταλέντο, το τραγούδι, η εμπειρία και η ομάδα και όχι η φήμη που έχει ο/η καλλιτέχνης/ιδα. Το να μην σου άρεσε η πρόταση είναι δεκτό αλλά όχι και να λέμε ότι να ναι

      Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Όχι και μόνο λόγο πανικ…αν είναι να πάμε πάλι με αυτή την εταιρεία να πάμε με μεγάλο όνομα… υπενθυμίζω τις θέσεις τις οποίες η πανικ έχει καταταγεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα: 2014 – 20η, 2017-19η, 2018 – αποκλεισμός, 2023- αποκλεισμός και χειρότερη συμμετοχή εβερ κατά τη γνώμη μου και με διαφορά από τους Αργκό

    Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Θα συμβούλευα το EF να μην ψάχνει “προτάσεις” σε “τηλεοπτικά μουτράκια” φωτογενή με φωνή βασική. Ειδικά ο συγκεκριμένος που υπογράφει ο ίδιος τα κομμάτια του, έχει κυκλοφορήσει κάτι αξιοσημείωτο ως τώρα ή μήπως κρατάει τον άσσο στο μανίκι του για τη eurovision? Αδιάφορο θα τον χαρακτήριζα κ αν ήμουν λίγο πιο αυστηρός θα έλεγα μέχρι και Victor Vernicos v2.0

    Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        Για να είμαστε κ ακριβείς σε ότι λέμε, δεν εκθειαζα. Πίστευα ότι ίσως ήταν το καλύτερο που είχαμε ανάμεσα σ όλες τις επιλογές μας φετος όμως επί σκηνής ήταν από τα χειρότερα που έχω δει κ το είπα αυτό. Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθος. Ομολογώ ότι με συνεπήρε κάπως κ ο ενθουσιασμός του. Τλκ έπεσα έξω κ απογοητευτηκα τα μαλλα.
        Πάντως αν θες τη γνώμη μου, τον συγκεκριμένο δεν θα τον έβαζα κατηγορία Βίκτωρα αλλά πιο που Κουρτη τον οποίον θεωρώ ατάλαντο instagramικό

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Ότι θεωρεις αταλαντο τον Κούρτη που εχει αποδειξει την φωναρα του σε ποσες συναυλιες κ παραστασεις κ σε ειχε συνεπάρει ο Βίκτωρας πρέπει λιγο να το κοιτάξεις…αν θες τη γνώμη μου!

          Απάντηση
          • Γιάννης Α Γιάννης
            Γιάννης Α Γιάννης says:

            Παραποιείς τα λεγόμενα μου αλλά δεν με πειράζει. Είπα πιο πάνω ότι με συνεπήρε ο ενθουσιασμός του κ τον υποστήριξα γιατί όντως περίμενα στο τέλος κάτι ωραίο σαν σύνολο παρουσίασης.
            Έχει φωνάρα ο Κουρτης? Έχει κάνει τόσα χρόνια τπτ? Τον ήξερε κάνεις μέχρι φτάσει στη long list της ΕΡΤ? Μην τρελαθούμε τωρα! Τα αγγλικά του δε, είναι χειρότερα κ από του Sergey της Ρωσίας. Αν δεν είχε την εμφάνιση που πλασάρει στο insta δεν θα ασχολιόταν κάνεις μαζί του

  4. John
    John says:

    Η φωνη του ενω ειναι οκ μου φαινεται παρα πολυ αδιαφορη και τα τραγουδια ισως λιγο υποτονικά.Δεν πιστευω πως το στυλ του ταιριαζει στον διαγωνισμο αλλα ως ατομο ειναι μια καλη προταση με το κατάλληλο τραγουδι παντα

    Απάντηση
  5. Vasilis
    Vasilis says:

    Αχ κάτι μου λέει ότι φέτος δεν θα δούμε προτάσεις όπως πέρσι: Μελίσσα, Κούρτης, Κλαυδία….
    Μέχρι στιγμής ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη με εντυπωσιάζουν. Αν είναι να στείλουμε γυναίκα ποπ χορευτικό για του χρόνου δεχόμαστε μόνο Φουρέιρα και Ζοζεφίν, Τάμτα. Ειδικά τη πρώτη μπας και ενδιαφερθούν ξανά οι Έλληνες για το διαγωνισμό και ζήσουμε ξανά εποχές 2005 , 2008. Ξέρω δεν γίνεται να προτείνετε ονόματα αλλά κάπως, κάποιος πρέπει να σκουντιξει την ΕΡΤ μπας και κλείσει ένα δυνατό όνομα όπως είπα τη Φουρέιρα, η την Τάμτα ας πούμε η οποία με ένα τραγούδι του στυλ της μπορεί να πάει πραγματικά καλά αυτή τη φορά και θα πάει και πιο σίγουρη τώρα γιατί το 19 πήγε απλώς πάει και ήταν και λίγο άτυχη τότε. Ας αλλάξουν από τώρα το κλίμα και να ασχοληθούν σοβαρά με το μεγαλύτερο τους προϊόν γιατί θα ξεκινήσει πάλι άσχημα η χρονιά για αυτούς εφόσον δικαιωθεί σε λίγους μήνες η Μελίσσα και θα χουν βγεί και άλλα στη φόρα.

    Κοκλώνη αν διαβάζεις δάνεισε τον Καλημέρη για λίγο στη ΕΡΤ μπας δούμε ξανά την Ελλάδα στη κορυφή.

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Την Τάμτα την προτείναμε πέρσι και μάλιστα για κάποιο λόγο! Η Φουρέιρα δεν πρόκειται να πάει, ενώ και τη Ζόζεφιν την προτείναμε το 2020.

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Καλά δε λέω να προτείνετε τη Φουρέιρα η την Ζοζεφίν αλλά ότι κάτι πρέπει να γίνει,. κάποιος να πείσει την ΕΡΤ ότι πρέπει να πάνε.

        Απάντηση
  6. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Ώραια πρόταση αλλά γιατί, γιατί ΓΙΑΤΙ πρέπει να είναι με αυτήν την Πανικ?!?! *sad*. Εάν δεν ήταν στην Πάνικ θα ήθελα πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ να τον δω στη Eurovision.

    Τώρα όσο για τα παράπονα ορισμένων ότι ντε και σόι και καλά πρέπει να στείλουμε γνωστό από που και ως που σημαίνει αυτό ότι θα εγγυηθεί καλό αποτέλεσμα? Εξάλλου και η Τάμτα και η Τσαγκρινού μέτρια τα πήγαν. Εγώ προσωπικά εφόσον δεν είναι πάλι διασπορά και έχει μια καλοδουλεμένη συμμετοχή δε θα με πείραζε να δω τον οποιονδήποτε.

    Απάντηση
  7. Jim Pol
    Jim Pol says:

    Η τοξικότητα των Ελλήνων φαν έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Νομίζω πως κάποιοι δεν έχετε ιδέα τι χρειάζεται ο διαγωνισμός, ειδικά όταν λέτε ό,τι η Ευαγγελία είναι καλύτερη από τον Κούρτη!

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμπαθητικός ως εκεί.
    Περιμένω να προτείνετε και αλλα ονόματα κάπως πιο γνωστά στο ευρύ κοινο.
    Τέτοιοι καλλιτέχνες πάντω κατά τη ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να δοκιμαστούν από εθνικο τελικό, ο οποίος ελπίζω να πραγματοποιηθεί φέτος αν δεν γίνει ανάθεση σε πραγματικα μεγάλο όνομα.

    Απάντηση
  9. Γιώργος Χατ.
    Γιώργος Χατ. says:

    Το παΐδι δεν μου λέει τίποτα σαν τραγουδιστής. Την ομορφιά του κανένας δεν θα την προσέξει. Όχι αλλά πειράματα! Τέρμα! Δεν διαβάσατε ότι η Φουρειρα δήλωσε οτι θέλει να πάει Eurovision με την Ελλάδα? Η Ελένη θα διαλέξει το καλύτερο τραγούδι για να πάρει 1η θέση. Αυτά εδώ τα παιδάκια που προτείνετε, ότι τους δώσουν θα το τραγουδήσουν. Δεν θα έχουν λόγο και άποψη. Και μετά έρχεται ο αποκλεισμός από τον τελικό πάλι. Με ενδιαφέρει να υπάρχει αξιοκρατία στην ΕΡΤ στον τρόπο που εκλέγεται το τραγούδι της χρονιάς . Είμαι έτοιμος να γράψω στον ίδιο τον Μητσοτάκη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και τα πρόσωπα μέσα στην κρατική τηλεόραση σχετικά με την ασυδοσία και την κατάχρηση εξουσίας που υπάρχει σε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ. Αν συνεχίσει να υπάρχει στο κρατικό κανάλι το πρόσωπο αυτό με το ξενικό μικρό όνομα που μας έκανε την κοροϊδία με τον Βερνίκο στην Eurovision 2023, ΔΗΛΩΝΩ ότι θα καταψηφίσω την Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές και θα ψηφήσω ΑΚΥΡΟ συμπαρασύροντας μαζί μου καμία εικοσαριά άτομα. Όπως είναι αυτός πιστός στον Μητσοτάκη άλλο τόσο είμαι και γω. Ας επέμβει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να σώσει το γόητρο της Ελλάδας, ακόμα και στην Eurovision. Θέλουμε πλήρη διαφάνεια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *